Oppråkka folkemusikk og vel så det!
TooRaLoo på høgget

TooRaLoo på høgget

I de siste par-tre åra har TooRaLoo vært rimelig på høgget. Vi har hatt flere artige spilleoppdrag. TooRaLoo-konserten på Stopp Pressen i Oslo i 2019 var en var en suksess. Fullt hus og stormende jubel. Vi fikk spørsmålet: «Hvor fan har dere vært gjemt bort?» Svaret er: Vi har stått på store og små scener i Vesterålen den siste tida, men før det har vi også spilt i andre deler av Nord-Norge. Og for noen år sida holdt vi konsert i Donegals «hovedstad» Letterkenny, som del av ei kulturutveksling. Les om oss her.

I februar 2018 var vi deltaker på den store feiringa i Hurtigrutens Hus, Stokmarknes – «50 år med rock i Vesterålen». Det var ei mektig markering av band-kulturen i øyriket. Utpå sommeren spilte vi vesterålsk folkrock på Årsteinøyafestivalen for andre gang, og gjentok dette sommeren 2019. Alle gode ting er tre! Scenen på Årsteinøya står bokstavelig talt på terskelen til torskens fødestue, og musikken gir gjenklang i steile lofotfjell. Vi tok med oss den gode stemninga til Sortland på konsert til ære for torsken og for alle som jobber mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

TooRaLoo på Årsteinøyafestivalen 2019

2019 var TooRaLoo åpningsband på den årlige rockemønstringa Fæsterålen på Sortland, og  holdt utekonsert for tre – firehundre festglade i Stokmarknes sentrum under Artic Race of Norway. Etter at siste sykkelist var kommet i mål på toppen av vakre Storheia, åpnet den nye irske puben på Melbu, og TooRaLoo sto for musikken – bl.a. med en sjølskrevet åpningssang. Utover høsten holdt bandet flere godt besøkte konserter på stedet.

Av og til har TooRaLoo kjørt konsertprosjekt sammen med andre, bl.a. under St. Patrick sammen med Holand Blandakor. Feiringa har foregått flere år på rad i samfunnshuset på Kleiva i Sortland. Etter en av disse konsertene fikk vi en hyggelig hilsen fra den irske ambassaden i Oslo, med takk for vår fokus på irsk kultur.

Tooraloo spiller på Festerålen 2019

Like før Corona snudde om på det meste, fikk TooRaLoo produsert en ny sjølskrevet låt – «Det va hit vi længta.» Den ble lansert i midten av mars 2020. Fra før av har vi fått produsert flere låter og videoer. Du finner dem her på heimesida, på Youtube og på Spotify. På Youtube ligger også en del råopptak fra konserter og gigs.

Summary
TooRaLoo på høgget
Article Name
TooRaLoo på høgget
Description
Et kort sammendrag av hva TooRaLoo har holdt på med de siste årene.
Author
Publisher Name
TooRaLoo
Publisher Logo

Legg igjen en kommentar